TELESAKO është kompani e specializuar në mbështetje të konsumatorit

e cila fillon në Pejë me projektin Outbound.

TELESAKO ËSHTË KOMPANI E SPECIALIZUAR NË MBËSHTETJE TË KONSUMATORIT

e cila fillon në Pejë me projektin Outbound.

CALL CENTER AGENT OUTBOUND

Kompanija TELESAKO ofron mundësi punësimi si Call Agent në Pejë. Në një ambient modern të punës ju keni mundësi të ndërtoni karieren tuaj dhe të punoni në një kompani modern të udhehequr nga nje menaxhment me experience në Costumer Support Industry dhe të Energjetikes.

800.00 € Bruto

Pagë konkuruesenë muaj, plus bonuse ne baze të performances.

Infrastrukturë moderne

Infrastrukturë moderne sipas standarteve gjermane. Ambient i ngrohtë dhe i përshtatshëm për punë dhe shoqëri.

Trajnime

Trajnime të krijuara enkas për pozitën tuaj.

Kontratë Ligjore

Kontrat bazuar në ligjin e punësimit në Kosovë

NE KËRKOJMË:

Dërgo CV

Nese mendoni qe keni aftesi per këtë vend të punes apliko tani, shtoje CV-në dhe mbush rubrikat më posht

C1

Njohuri të gjuhës Gjermane në nivelin C1.

I Kuptueshëm

Aftësi për të kuptuar dhe zgjidhur kërkesat e klientëve.

Fleksibil

Aplikantë fleksibil dhe të gatshëm për të punuar në ekip.